Бербатов за оставката на Боби: Нещо се мъти

OFFNews 30 ноември 2023 в 17:43 2198 0

Бербатов

Снимка Фейсбук

Бербатов има съмнения в искрените намерения на Михайлов

Серзиозни съмнения, че оставката на президента на БФС Борислав Михайлов е истинска, изрази претендентът да оглави футбола у нас Димитър Бербатов.

Според легендарния бивш нападател и голмайстор на националния отбор е важно да се види дали временният президент Михаил Касабов ще бъде регистриран в Търговския регистър до понеделник.

"Оставката всички я чухме. Сега временно изпълняващ длъжността ще е Михаил Касабов. Той вече го е правил това. За да е всичко както трябва, той трябва да бъде вписан в Търговския регистър в 7-дневен срок. Ако това не се случи, значи нещо се мъти", каза Димитър Бербатов в интервю за "Евронюз България".

Много важно е и къде ще бъде проведен конгресът на БФС, каза още той. Според него трябва да е отново в НДК, а не в разни хотели, където има много тъмни стаички, в които да се случват различни непочтени неща и да е възможна смяна на бюлетини.

Предният конгрес на БФС, на който Михайлов победи Бербатов с разлика от един глас и съмнения за манипулация на гласуването, бе проведен в НДК. Той обаче бе изцяло "затъмнен", тъй като не бяха допуснати медии. Сега Бербатов призова всички медии да бъдат допуснати да отразяват конгреса от първата до последната му минута.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки