Челси и Арсенал врътнаха ялово реми (видео)

OFFNews 17 септември 2017 в 17:56 1956 0

Снимка Дейли Мейл

Челси и Арсенал завъртяха ялово реми 0:0 на "Стамфорд Бридж". Шампионите излязоха като фаворит, но "топчиите" играха по-добре и имаха по-чистите шансове. Не че мачът предложи много такива.

Донякъде изненадващо големите звезди на двата тима Еден Азар и Алексис Санчес останаха първоначално на пейката. Челси създаде най-чистото си положение в 23-ата минута, когато Педро остана сам срещу вратаря, но би право в Чех.

За сметка на това Арсенал създаде няколко идеални шанса до почивката. Удар на Рамзи срещна гредата, а Лаказет направи изумителен пропуск от малкия пеналт, който накара коментаторите в Англия да се питат възможно ли е нападател за над 50 милиона паунда да е толкова неточен.

След почивката Арсенал отново създаде по-добрите ситуации и дори стигна до гол на Мустафи, който беше отменен справедливо заради засада. В 87-ата минута Луис получи директен червен картон заради много грубо нарушение срещу Колашинац.

Така Челси отново се препъна с лондонския съперник. Припомняме, тази година Арсенал би "сините" и във финала за купата на Англия, и за Суперкупата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки