Черно море и Левски завършиха наравно

OFFNews 02 ноември 2022 в 20:05 754 0

Футбол

Снимка Официален сайт на Левски

Левскарите не успяха да зарадват своите фенове

Черно море и Левски направиха безлично равенство 0:0 в отложения от 4-ия кръг на Първа лига мач между двата тима.

През целия двубой и домакините, и гостите не отправиха само един точен удар. С точката от днешния мач Черно море е без загуба вече 6 двубой, докато "сините" пък са без успех от пет срещи. Черно море е с 29 точки в актива си, а Левски е с 28, но и мач по-малко.

Двата отбора изиграха слабо първо полувреме, в което преобладаваха грешните подавания и единоборствата. Нито домакините, нито гостите успяха да създадат голово положение положение и да отправят удар към вратата на противника си.

В 46-та минута Левски можеше да открие резултата. Мартин Дичев от домакините върна топката към защитата, но Уелтън успя да стигне до нея. Играчът на „сините“ напредна и стреля, но за късмет на Черно море топката мина встрани от вратата.

След това положение играта бе като през първата част – с много грешки и от двата отбора и много единоборства. В 80-та минута Николай Златев опита далечен удар, но топката премина встрани от вратата на Левски.

В 87-та минута Георги Миланов можеше да донесе трите точки на гостите, но след удара му от 20-тина метра топката премина встрани от вратата на Черно море. В 90+4 минути Вендерсон Цунами засече топката с глава след центриране отдясно, но вратарят Георги Георгиев улови. Това бе и единственият точен удар в срещата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки