Дидие Дешан: България е отбор с две лица

OFFNews 02 октомври 2017 в 20:35 2297 0

Селекционерът на Франция Дидие Дешан определи националния ни тим като “отбор с две лица” в навечерието на световната квалификация в събота на "Васил Левски". Той се надява, че възпитаниците му ще покажат максимална ефективност на терена и ще ограничат до минимум грешките.

“Срещу България очаквам много тежък мач, защото в София ще се изправим срещу един отбор с две лица. На свой терен българите играят по един начин, а когато гостуват, те изпитват сериозни проблеми.

Когато е домакин, този отбор винаги е готов за битка и с бързите си контраатаки може да ти създаде проблеми. В България никога не е лесно да се играе”, ”, коментира Дешан, цитиран от “Екип”.

В същото време селекционерът на България Петър Хубчев гарантира от свое и от името на момчетата в националния отбор, че всички в селекцията му ще дадат най-доброто от себе си в предстоящото тежко домакинство на Франция тази събота.

Хубчев за пореден път заяви, че не лозунгите и призивите ще върнат публиката на стадиона, а играта на “лъвовете”. Бившият треньор на Берое не скри разочарованието си от факта, че ако отборът на България бе излъгал този на Беларус по-рано през годината, трибуните на “Васил Левски” срещу Швеция щяха да са препълнени.

“Продължавам да държа на своето мнение, че не лозунгите, а играта ще върне хората на стадиона.

Надявам се, че ще успеем да докараме момчетата до такова състояние, че като борба, като желание да успеем да се противопоставим на французите”, каза Хубчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков