Левски се размина с Байерн II

OFFNews 31 декември 2017 в 08:55 2673 0

Отборът на Левски няма да играе контрола с дублиращия тим на Байерн (Мюнхен). "Сините" чакаха отговор от втория състав на баварците за евентуален спаринг в Малта, където "сините" ще бъдат на лагер за първи път в своята история.

Там трябваше да бъдат и талантите на петкратния европейски шампион, но в крайна сметка, германците ще се подготвят в Малага, информира Спортал.

Левски със сигурност ще играе с малтийския шампион Хибърниънс, докато украинският Олександрия и втородивизионният руски Оренбург, все още не са потвърдили официално проверките си с 26-кратните шампиони.

Играчите на "сините" стартират подготовка на шести януари, а на девети януари заминават за Малта, където ще останат до шести февруари. Делио Роси иска Левски да изиграе пет проверки в подготовката.

Не се знае дали ще има нови играчи, тъй като селекцията сериозно зацикли. Към този момент единственият нов е бившият играч на сините Аймен Белаид. Самият треньор Делио Роси се прибра в родината си Италия след мача за Купата срещу Дунав.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews