Магия пратила Лукаку от Евертън в Челси

OFFNews 10 януари 2018 в 09:33 7139 0

Магия пратила нападателя Ромелу Лукаку от Евертън в Челси преди няколко години, сподели собственикът на "карамелите" Фарад Мохири в интервю пред британските медии.

"Две години се опитвах да го задържа. Едно лято прекарах три месеца в разговори с агента му, него самия и майка му, за да ги убедя да остане още една година. След това се опитвахме да го убедим за още една, като му предложихме по-изгоден договор, отколкото Челси, но той сякаш не искаше да остане.

Ако кажа какви условия предлагахме, няма да ми повярвате и ще ме помислите за луд. В крайна сметка бихме офертата на Челси и вече бяхме в заседателната зала, за да подпишем договор.

Там бях аз, нашия изпълнителен директор, представители на медиите, самия Лукаку. Изведнъж звънна телефонът му. Беше майка му, която му каза, че е ходила до Африка, където й направили предсказание, че той трябва да отиде в Челси. Светът е несправедлив. Претърпяхме зауби. Сега Ромелу струва 135 милиона евро.

Нищо не можехме да направим обаче, защото той в мислите си вече ни беше напуснал. Сър Алекс Фъргюсън успя да задържи за още една година Роналдо, но той въпреки това си тръгна. Луис Суарес трябваше да нахапе няколко играчи, за да го пусне Ливърпул", казва още Мохири пред "Гардиън".

В момента Лукаку е част от Манчестър Юнайтед, където премина след края на сезон 2016/2017 година за 85 милиона евро.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков