От ЦСКА призоваха феновете за културно поведение

OFFNews 10 април 2023 в 14:30 1087 0

ЦСКА

Снимка Официален сайт на ЦСКА

Феновете на ЦСКА понякога прекаляват с любовта си

Ръководството на ЦСКА използва официалния сайт на клуба, за да призове феновете на отбора за културно поведение при гостуванията.

Снощи "червените", които са лидер в шампионата, гостуваха на Славия на стадион "Александър Шаламанов". ЦСКА спечели с 2:0 с попадения през втората част и запази аванса си от четири точки на върха в класирането пред Лудогорец.

Именно през вторите 45 минути, "червените" фенове направиха хореография, след което показаха и тъмната си страна, като счупиха стотици седалки и запалиха огън на трибуните. Това поведение беше първоначално осъдено от треньора Саша Илич, а днес отношение взеха и от клуба.

"Призоваваме феновете да продължават да изразяват любовта си бурно и с красиви хореографии, но не и да унищожават имущество на наш дългогодишен столичен съперник, когото уважаваме. По този начин, освен лошия пример, който даваме, и негативната светлина, която хвърляме върху клуба, пречим и на отбора.

Напомняме, че заради случващото се на трибуните играта беше спряна за пореден път в началото на второто полувреме, когато тимът на Саша Илич беше в подем и влезе в бързо темпо, търсейки победата.

С прекъсването на мача, ритъмът се разваля и това води до негативни последствия върху отбора. Финансовите изражения на случилото се също ще са сериозни за ЦСКА", пишат от клуба от Борисовата градина.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки