Отлагат мач на Реал Мадрид, Барса и Атлетико с победи

OFFNews 04 февруари 2017 в 20:50 3475 0

Все по-голяма става вероятността мачът от 21-ия кръг на Примера дивисион между Селта и Реал Мадрид, предвиден за утре вечер във Виго, да бъде отложен.

Причината са лошите атмосферни условия, като силният вятър е разрушил около 40 метра от покривната част на стадион "Балаидос". Ураганните ветрове и прогнозите за буря правят невъзможен ремонтът в близките часове.

Междувременно Барселона спечели категорично с 3:0 над гостуващия Атлетик Билбао. Пако Алкасер (18), Лионел Меси (40) и Алейш Видал (67) се разписаха за "лос блаугранас".

Барса не убеди с игра през първото полувреме, но действаше ефективно и отчая баските. Каталунците спестиха сили за реванша от 1/2-финалите за Купата на краля с Атлетико Мадрид.

Отборът на Еспаньол пък надделя с 1:0 при гостуването си на Малага в първия за деня двубой от 21-ия кръг на Ла Лига. Пабло Пиати донесе успеха с далечен удар в 17-ата минута.

Това беше трета поредна победа за футболистите на Еспаньол, която ги изкачи до осмата позиция. Малага е в долната половина на таблицата.

Отборът на Атлетико Мадрид пък се наложи с 2:0 над новака Леганес. Фернандо Торес вкара и двете попадения (15 и 51). Преди почти 16 години Ел Ниньо дебютира за Атлети именно срещу Леганес, макар че тогава и двата тима играеха в Сегунда дивисион. С успеха днес отборът на Диего Симеоне затвърди четвъртата си позиция, като пред него са само отборите на Севиля, Барселона и Реал Мадрид.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews