Шефът на Реал проговори: Роналдо напуска, но само срещу 1 милиард евро

OFFNews 20 юни 2017 в 08:28 10665 1

Снимка Ройтерс

Флорентино Перес, могъщият президент на Реал Мадрид, проговори за първи път по темата с напускането на Кристиано Роналдо. Думите му не са много обнадеждаващи за феновете на ПСЖ, Ман Юнайтед или тези в Китай, които се размечтаха за идола.

"Не сме говорили с Кристиано от финала на Шампионската лига. Четох по разни медии за напускането му. Няма как това да се случи, освен ако някой не плати неустойката му, а тя е 1 милиард евро", каза Флорентино пред испанско радио.

"Ще говора с Кристиано след купата на конфедерациите. Не смятам, че той е раздразнен на нас. По-скоро на ситуацията. Изкараха го едва ли не криминален тип  с тези данъци.  А той е много добро момче", заяви Перес, който наскоро взе рекорден пети мандат в Реал.

                                      Флорентино Перес (вдясно) ръководи мъдро Реал вече пети мандат

Босът отрече, че клубът ще плати въпросните спорни 15 милиона евро данъчни задължения на звездата, тъй като самият Роналдо не е доволен от подобен сценарий.

Настоящият, със сигурност и бъдещ носител на "Златната топка" иска изцяло да изчисти името си.  И явно ще продължи с екипа на най-могъщия клуб в света. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews