ЦСКА надви Ботев в Пловдив

OFFNews 22 септември 2023 в 22:01 993 0

ЦСКА

Снимка Официален сайт на ЦСКА

Феновете на ЦСКА могат да са доволни

Отборът на ЦСКА успя да победи Ботев (Пловдив) в мач от 10-ия кръг на efbet Лига. "Червените" се наложиха с 2:1 като гост на "Колежа". Това е трети пореден успех за тима на треньора  Нестор Ел Маестро, което му отреди 3-ото място във временното класиране преди мача на Левски с Етър.

"Сините" са с 16 точки, докато "червените" са с 18. Днешната среща бе доста оспорвана. Попаденията станаха дело на Джонатан Линдсет и Дюкенс Назон, който се разписа от дузпа. Балогианис върна интригата в края на мача, но все пак ЦСКА победи с 2:1.

Днес се изиграха и още два мача от елита. ФК ЦСКА 1948 (София) и Черно море (Варна) завършиха 1:1, като добрата новина за гостите е, че те продължават без поражение.

Точката днес обаче ги остави на 2-а позиция, тъй като събират 24. Така без значение как ще завърши мачът между Локомотив (Пловдив) и Славия, то пловдивчани остават лидери поне до междинния кръг в сряда.

Ботев (Враца) пък постигна важна победа над Берое на старта на 10-ия кръг на първенството, налагайки се с 1:0. Единственото попадение вкара Даниел Генов в 56-ата минута, възползвайки се от елементарна грешка на защитник и вратаря на гостите.

С днешната си победа врачани имат 9 точки. Берое е на 6-о място с 13.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков