ЦСКА постигна важна победа, Назон с два гола

OFFNews 18 септември 2023 в 00:23 1023 0

ЦСКА

Снимка Официален сайт на ЦСКА

Назон избухна

ЦСКА постигна втора поредна шампионатна победа след домакински успех с 2:0 срещу ЦСКА 1948 в 9-ия кръг на efbet Лигата.

Дюкенс Назон отбеляза и двата гола за "червените", които с успеха събраха 15 точки и се изкачиха на четвърто място в класирането. ЦСКА 1948 остава седми с 13 точки, но и мач по-малко.

"Армейците" доминираха през целия мач и повече търсеха победата и заслужено стигнаха до трите точки. Отборът на Нестор Ел Маестро изигра най-силния си мач от началото на сезона и зарадва публиката на "Българска армия".

В 11-ата минута норвежецът Тобиас Хайнц центрира към своя сънардинк Джонатан Линдсет, който стреля с глава, но Даниел Наумов изби в корнер.

Хайнц бе главно действащо лице и в 34-а минута, когато се озова на добра позиция от малък ъгъл, но Наумов се намеси умело и изби в корнер.

През втората част "червените" продължиха търпеливо да чакат своя шанс за попадение. В 66-а минута Хайнц стреля опасно от пряк свободен удар, но Наумов внимаваше и изби с една ръка в корнер.

В 74-а минута грешка в защитата на гостите позволи на Хайнц да овладее топката в наказателното поле и от аутлинията да върна към Назон, който не сгреши на празна врата и вдигна публиката на крака - 1:0 за ЦСКА.

Назон се разписа за втори път в 81-а минута. Хаитянинът спечели единоборство с Емил Виячки, напредна сам срещу вратаря и хладнокръвно прати топката в мрежата за крайното 2:0.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика