В Левски се готвят за участие в Лига Европа

OFFNews 21 май 2018 в 13:47 2818 0

Думите на президента на Славия Венцеслав Стефанов към ръководството на Левски да не слага тигана, преди да е уловило рибата, след финала за Купата на България си останаха глас в пустиня.

"Сините" се добраха до баража за Лига Европа срещу Черно море, но вече броят участието си за сигурно. Подобно беше и настроението преди финала за Купата, но Славия успя да излъже 26-кратните шампиони след изпълнение на дузпи.

Изпълнителният директор на "сините" Красимир Иванов изрази днес надеждите си, че големите звезди на Левски ще покажат истинското си лице на европейска сцена.

"Запазването на гръбнака на отбора не зависи толкова от евротурнирите. Ние се надяваме там Левски да покаже докъде сме стигнали като развитие, да покаже истинското си лице. Искрено се надявам големите ни звезди да искат да се покажат в Европа.

Треньорският пост не зависи от класирането за Лига Европа. Делио Роси си има договор за още една година. След края на сезона ще говорим с него, ще направим равносметка на сезона и ще се подготвим за новия сезон.

След баража с Черно море ще се реши дали да бъде назначен нов спортно-технически директор на мястото на напусналия през зимата Асен Букарев", каза Иванов при презентацията на бенефисния мач срещу Бока Хуниорс, с който синя България ще отбележи 75 години от раждането на легендата Георги Аспарухов - Гунди.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !