Венци Стефанов иска Левски да се прекръсти на Филип Кутев

OFFNews 14 май 2018 в 12:40 6895 1

Президентът на Славия Венци Стефанов заяви, че Левски дава "една камара пари" на привържениците за хореография и затова Левски трябва да бъде прекръстен на Филип Кутев.

“Имах възможност вече да го кажа в интервю, че не намирам поведението на част от феновете на Левски за нормално. Смятам, че и г-н Русев не го намира за нормално. Не говоря за европейско поведение, а за човешко.

Не може да намесват покойната ми майка и син. Левски казва, че не може да се оправи с феновете. Дават им една камара пари за хореография. Тогава Левски да се прекръсти на Филип Кутев щом прави толкова красива хореография.

В България взимаме някакви чужденци и нищо не става. И аз се наиграх с подобни играчи и затова реших да спра. Славия няма да спира никой футболист.

При добра оферта може да се раздели с всеки състезател. През този сезон слабото място на Славия беше защитата. Дори и с тази защита Левски не успя да ни победи. Ако вземем някой опитен футболист, той ще е бранител", каза Стефанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7447

1

MeduimShark

27.05 2018 в 17:24

По принцип думата "хореография" е абсолютно неподходяща за организираните действия на агитките по трибуните. Те дружно скандират, пеят, веят знамена, опъват плакати, пускат димки, хвърлят бомбички и прочие, и тези неща могат да бъдат наречени постановки, но не и хореографии. Думата "хореография" е свързана само с танц. Как може такова скудоумие и то не само от страна на феновете, но и от коментатори, журналисти и други, уж учени хора, които натрапват тази недомислица като термин.
 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков