Край Димитровград заработи ново производствено съоръжение за осветителни тела за автоиндустрията

OFFNews 23 януари 2019 в 19:59 1867 0

На церемония днес Varroc Lighting Systems обяви официалното откриване на ново производствено съоръжение в близост до Димитровград. Това е първата от три производствени фази на компанията на тази локация.

Нашата експанзия в България ни осигурява допълнителен капацитет за подпомагане на растежа ни в сегмента на малките осветителни тела за нашите европейски клиенти, каза президентът и изпълнителен директор на Varroc Lighting Systems Стефан Веди.

Това местоположение ще ни даде и възможност да обслужваме клиенти в непосредствена близост и може да се превърне в нова производствена площадка за фарове и задни светлини, заяви още Стефан Веди.

Новото съоръжение първоначално ще произвежда редица малки осветителни продукти, включително централно монтирани стоп светлини, фарове за мъгла, мигачи. То ще бъде част от новосформираното подразделение на компанията за осветителни тела за малки и двуколесни превозни средства, които се възползват от глобалната мрежа на Varroc за въвеждане на най-съвременните технологии за осветителни тела на масовия пазар в сегментите на пазара на превозни средства с по-малък обем чрез оптимизирани процеси и специализирани съоръжения с по-нисък производствен обем.

Съоръжението до Димитровград засилва присъствието на Varroc Lighting Systems в Европа, присъединявайки се към разкритите производства в Чехия, Германия, Италия, Румъния, както и тези в Турция.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!