Защитник на Юнайтед иска отново да рита Златан (видео)

OFFNews 21 август 2017 в 19:45 1836 1

Снимка Facebook: Eric Bailly

Защитникът на Манчестър Юнайтед Ерик Байи реагира на появилата се информация, че Златан Ибрахимович може би скоро ще се завърне в редиците на "червените дяволи" по доста любопитен начин.

23-годишният футболист публикува в социалната мрежа Инстаграм кратко видео от съблекалнята на "червените дяволи", в което извършва едно наистина смело действие.

Бранителят рита в задните части Ибрахимович в съблекалнята, а след шегата си предприема най-умната постъпка в живота си - бяга далеч от шведа.

"Надявам се, че почти си готов да се завърнеш, аз ще съм точно тук", пише шеговито като коментар до клипчето в социалната мрежа Байи.

Шведският нападател е свободен агент от юни, когато изтече едногодишният му контракт с тима от "Олд Трафорд". Той не беше удължен заради тежката контуия, която Ибра получи в мача срещу Андерлехт от Лига Европа през април.

Ибра тренира на базата на Юнайтед, а Моуриньо е останал впечатлен от кратките срокове, в които успя да се възстанови 35-годишният нападател.

Макар да разполага в атака с Ромелу Лукаку, Антони Марсиал и Маркъс Рашфорд, португалсият специалист иска да има в състава си и опитния Ибрахимович.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки