Рекорден интерес към концерта на Ед Шийрън в България

OFFNews 26 октомври 2023 в 15:27 4944 0

Ed Sheeran
Ed Sheeran.

Днес започна продажбата на билети за концерта на Ed Sheeran, който генерира рекорден интерес сред българските фенове. Порталът – TicketStation.bg към момента обслужва стотици хиляди заявки всяка секунда.

Бритаската музикална звезда идва за първи път в България през 2024 г.

В последния ден на август догодина той ще има концерт на стадион "Васил Левски".

Концертът е част от турнето "+ - = ÷ x Mathematics" в Азия и Европа през 2024 г.

Периодично се допускат ограничен брой потребители, за да бъдат обслужени от банковите терминали безпроблемно.

Звездата от Великобритания идва за пръв път в България и с това концертът се превръща в първото голямо събитие, което генерира толкова огромен интерес, от повече от десетилетие насам. За да отговори на огромното търсене, порталът за продажба въвежда иновативни за страната ни практики – секция за предварителна регистрация, опашка за покупка на билети, допълнителни информационни бюлетини към хилядите фенове.

Опашката, на която потребителите изчакват своя ред, е предвидена с цел гарантиране пълна работоспособност на банковите терминали, както и прозрачност и равнопоставеност по отношение на възможността за покупка на билет.

От компанията поясняват, че всички очакващи своя ред ще имат възможност да закупят билети – пропускливостта на сайта се следи в реално време, така че да бъде гарантирана правилната работа на всички външни свързани системи, както и да бъдат преустановени злонамерени атаки.

Всички потребители, които имат допълнителни въпроси относно процеса на покупка, могат да се свържат с TicketStation на клиентските линии, отворени специално за феновете на Ed Sheeran - +359887117741, +359887117774, +359887117764, +359883288053, както и по e-mail на [email protected].

Турнето е първото голямо от от 2019 г. насам, а европейските концерти са продължение на миналогодишната му визита на континента.

Новините идват непосредствено след супер успешното му турне в САЩ, където Ед постави множество рекорди по посещаемост, включително – на стадион SoFi в Лос Анджелис и стадион MetLife в Ню Джърси, като на последния – артистът направи рекорд по най-голяма посещаемост на концерт в САЩ за един ден в историята, пишат организаторите.

Тази година Шийрън издаде два албума – “-ʼ (Substract) и Autumn Variations, като и двата достигнаха до №1 в целия свят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки