Цирк Де Ла Люлин: Нова циркова академия отваря врати

ОFFNews 23 януари 2018 в 16:19 4943 0

Една от малкото циркови академии у нас отворя врати.

„Цирк Де Ла Люлин“ ще покаже на хора от всички възрасти през февруари и март дуетна акробатика и поддръжки, въздушна акробатика, жонглиране и контактно жонглиране, визуална манипулация, пой, стаф и огнени предмети, магия и история на магията, еквилибристика – стойка на ръце и много други.

По време на цирковата академия ще бъде организирано събитие „Отворени врати“, където близки и приятели ще станат свидетели на процеса на работа.

За финал ще бъде сътворено собствено представление, в което всички ще покажат какво са научили през този период, и номерата, които са измайсторили заедно.

Преподавателите в Цирковата академия са високо квалифицирани и утвърдени в професията си артисти: Андрей Михов – един от най-добрите съвременни магьосници на България, Вероника Братанова – носителка на множество международни награди, професионален джаз и балет артист,  Диего Контрерас – професионален цирков артист, сертифициран от най-добрите циркови училища в Европа и много други.

Екипът на „Цирк Де Ла Люлин” организира циркови интерактивни представления, огнено и пиро шоу, светлинно шоу, тематични партита, курсове за деца, циркови работилници. 

Повече информация може да намерите тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки