Хороскоп за 2–8 март: Близнаци и Лъвове намаляват темпо и хъс, Телци и Везни поемат куп задачи

Антония Мечкова 02 март 2024 в 00:05 49042 0

Астрология

Снимка Pixabay

Прогнозата за седмицата на Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Периодът позволява повече отдих, но предполага и сериозен анализ на делови проблеми. До Деня на Освобождението Овните се вълнуват повече от реалните трудности, в понеделник ще мислят за уязвимостта на служебната си позиция. Не правете лични неща функция от постовете. От вторник се дръжте на заден план в екипи, спазвайте строга дисциплина, в сряда успешно ще балансирате сътрудничество с коректни колеги. После тактично ще изясните и други теми, ще дойде и помощ от рода, приятели. Необвързаните може да срещат любовта.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

До Деня на Освобождението не проявявайте нетърпение за решаване на делови и лични проблеми, и понеделник е за отдих, анализи. Телците намират изход, да се държат далече от некоректни хора – такава компания не им подхожда, а и може да доведе до ощетяване. Понякога лични грижи ви откриват за лицемери. От вторник до четвъртък ще работите по-усърдно, в сряда ще ви търсят и като сътрудници, ще ви доверяват идеите си. Бъдете дискретни дори да ви е нужна подкрепа, а в петък докажете финансова акуратност към приятели, роднини...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Другите празнуват, а вие имате делови проблеми на главата и още от уикенда ще мислите чия помощ да искате в работата. В понеделник Близнаците може да предпочетат по-самостоятелна дейност, но скоро ще се уверят – нужни са партньори и във вторник ще привличат подкрепа за идеите си с такт. В сряда-четвъртък понамалете темпото, а и възможността да ви се месят в работата, знаете, че успехът има много бащи... В петък си дайте пауза, надалече даже от близки – имате свое мнение и стратегия, ще се справите умело с куп грижи.

РАК (21.06 – 21.07)

Ще използвате празничния уикенд за изясняване на въпроси, които пречат на изявата и съюзите ви. В понеделник Раците да действат внимателно, бавно и... без да критикуват. Не че няма за какво, но във вторник служебните ви амбиции може да подразнят околните, а в сряда изпълнението на вашите планове зависи от това как сте се вписали в стратегията на шефовете. Не парадирайте с нови идеи, сега трябва да балансирате в екипи, да помагате на другите, по-нататък вие излизате на ход. Някои от знака постигат желан развой в любовна връзка.

Продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!