Кажете 'Чао!' на хартиените графици

OFFNews 03 октомври 2019 в 15:03 1509 0

Снимка Pixabay

Ежемесечни графици, дълги и надраскани страници, постоянна смяна на тефтери и календари, разбъркани имена и недотам добре структуриран работен ден - ако имате бизнес и припознавате себе си в тези определения, то е време нещо в организацията ви да се промени. И ние имаме идея точно какво - easybook.bg е платформа, която ще ви осигури цялостна промяна - както в графика, така и в достъпа на вашите клиенти до вас.

Защо е важно клиентите ви да имат онлайн достъп до вас?

Запазването на час или поръчването на стока посредством интернет придобива все по-големи мащаби и искате или не, тази тенденция няма изгледи да се промени. Хората предпочитат дистанционния начин пред традиционния, защото подборът и изборът спрямо личните изисквания е много по-бърз и лесно структуриран, за разлика от физическите магазини. Онлайн пространството е достъпно 24/7 и не ограничава вашите потребители в рамките на работния ви ден, което често се оказва пречка за тях да поръчат или да звъннат. Интернет пространството е безгранично, затова посредством easybook.bg:

● Вие запазвате старите си клиенти - това е идеалният начин да им покажете, че развивате и усъвършенствате своя бизнес спрямо нуждите на своите доверители;

● Имате възможност да достигнете до по-голяма маса хора без допълнителни инвестиции - да, вярно е, че препоръките от “уста на уста” или мненията във форуми оказват влияние на хората, но чрез easybook вие предоставяте възможност на потенциални клиенти да се запознаят с вашия бизнес, дори и те да са влезли в платформата да търсят нещо друго;

easybook.bg далеч не ограничава възможността да се запазват часове или да се поръчват стоки на място в обекта или по телефона - на ваше разположение е един напълно синхронизиран график, в който промените се отбелязват за секунди. Нещо повече, вие ще разполага с мобилно приложение за телефон, с което ще имате постоянен достъп до графика си и ще следите онлайн резервациите от клиентите си.

Управлението на вашия бизнес не е изцяло поверено на автоматичната система - вие имате възможност да използвате платформата за промяна/отмяна на резервации или друг вид съобщение до вашите клиенти по всяко време - без да търсите контакт или да изчаквате удобен за обаждане час. easybook.bg ви дава достъп до лоялни клиенти, които се придържат към предлаганите от вас стоки и услуги, както и до други справки, с които лесно може да следите успеваемостта на вашия бизнес.

Основната идея на easybook.bg е всички страни да бъдат печеливши от дигитализирането на резервациите и графиците. И то е такова. Платформата непрестанно се развива и обхваща все повече бизнеси, услуги и населени места. Бъдете и вие част от революцията!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови