Ето кои са звездите в Dancing Stars

OFFNews 30 януари 2024 в 16:20 6466 0

участници

Снимка Скрийншот

Участници в Dancing Stars

Известни са 16-те популярни личности, които се впускат в атрактивното танцово шоу Dancing Stars през февруари, обявиха от bTV. На ритъма на самбата, валса и тангото ще се подчинят звезди от шоубизнеса, културата и спорта.

В танцовата битка се впускат телевизионните водещи Неделя Щонова и Натали Трифонова, поп дивата DARA, певиците Емануела и Мила Роберт, актрисите Нона Йотова и Боряна Баташова. Олимпийска амбиция под прожекторите ще покаже и шампионката по карате Ивет Горанова. 

Мъжете в „Dancing Stars“ са актьорът Филип Буков, и колегата му Даниел Пеев-Дънди, звезда в сериала „Съни бийч“, поп звездата Папи Ханс, каскадьорът Валери Григоров, певецът Емрах Стораро и победителя в първия сезон на „Ергенът“ Виктор Стоянов. Сред претендентите за огледалната купа са още боксовата легенда Серафим Тодоров и фронтменът на „Остава“ Свилен Ноев.

В следващите месеци участниците в Dancing Stars ще преживеят предизвикателства и трансформации, ще преминат през изключително напрегнати тренировки и елиминации, за да стигнат до големия финал. 

Водещи на атрактивното шоу, което ще се излъчва на живо, са Алекс Раева и Краси Радков.

Състезателите ще бъдат оценявани в реално време, веднага след изпълнението, от професионално жури, а зрителите ще могат да гласуват за своите фаворити.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!