Орешарски кани протестиращите на среща

16 юни 2013 в 17:47 5971 13

Пламен Орешарски. Снимка: БГНЕС
Пламен Орешарски. Снимка: БГНЕС

Премиерът Пламен Орешарски покани на среща в 14.00 часа в понеделник представители на протестиращите и на неправителствените организации, подписали петицията срещу назначаването на Делян Пеевски за председател на ДАНС.

Това съобщиха от правителствената информационна служба. В изявление на премиера Пламен Орешарски се казва: "Воден от убеждението си, че поехме отговорността за стабилизацията на страната, извеждането й от кризата и решаването на тежките социални проблеми, в момент, в който тя бе доведена до ръба на икономически и социален срив и се нуждаем от спешни и решителни действия, каня още утре, понеделник, в 14.00 ч. в Министерски съвет представители на неправителствените организации, подписали петицията срещу назначаването на Делян Пеевски за председател на ДАНС и представители на протестиращите, за да продължим започнатия през миналата седмица конструктивен диалог".

Тогава, на първата ни среща с гражданските организации и представители на протестиращите, поех категорично ангажимент за обществени съвети към всяко министерство и областна управа, а аз самият да се срещам с тях всеки втори петък. Това е ангажимент, който безусловно ще изпълнявам - се казва в изявлението на Пламен Орешарски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!