Цветанов: Кирил Йорданов беше най-малкото зло на ГЕРБ


06 март 2013 в 08:46 | 1022 |4
Вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов и главният секретар на МВР Калин Георгиев. Снимка Сергей Антонов
Вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов и главният секретар на МВР Калин Георгиев. Снимка Сергей Антонов

Кирил Йорданов бе най-малкото зло, което можехме да предложим като кандидат на политическа партия ГЕРБ за кмет на Варна.

Това заяви министърът на вътрешните работи и вицепремиер в оставка Цветан Цветанов в предаването „Тази сутрин” на БТВ, цитиран от "Фокус".

Цветанов обясни, че към момента на номинациите е нямало "добре изграден кандидат", който да бъде представен от ГЕРБ. „Той беше най-малкото зло, което можеше да се представи към този момент”, коментира вицепремиерът в оставка и заяви, че „издигането на този кандидат е реално политическа грешка на ГЕРБ”.

Цветанов отказа да посочи кой точно е предложил кандидатурата на Кирил Йорданов, като обясни, че решенията са колективни и всеки един от партията може да предлага.

„Вие виждате каква е позицията на групата на ГЕРБ в Общинския съвет във Варна. Ние сме готови да отидем и на предсрочни избори за общински съвет, ако всички партии се откажат”, отбеляза Цветан Цветанов.

По думите му - общинската листа на Варна в лицето на ГЕРБ има готови проекти на стойност 150 млн. лева. „Иван Портних, който е председател на групата на ПП ГЕРБ в Общинския съвет във Варна и областен координатор на партията, е една добра кандидатура за кмет, но когато се определят номинации се правят задълбочени анализи. „Не трябва да допуснем подобна грешка като тази през 2011 година”, обясни Цветанов.

Арх. 06.03 2013 в 09:33 4
+ 0
- 0
И го превърнаха, де... въпреки, че хората гласуваха за Киро. На такива "политици", колкото по-малко вяра им хващаш - по-добре!

Всеки втори човек във Варна е по-добра кандидатура за кмет от Киро, Магарешки и Гуцанов!
fill 06.03 2013 в 09:19 3
+ 0
- 0
М даа,Най голямото зло казва кое е най малкото.А между тях колко злини има още...Аре бегом към политическото сметище бе боклук.
Светла 06.03 2013 в 09:18 2
+ 0
- 0
страшни наглеци
varna 06.03 2013 в 09:04 1
+ 0
- 0
На кметските избори Борисов и Цветанов заявиха: Ако не гласувате за Кирил Йорданов ще превърнем Варна в село със затихващи функции ? ? ?