Кобрата: Искам победителя от Джошуа - Руис и титлата

OFFNews
23 октомври 2019 в 09:27 | 955 |0

Две седмици ни делят от поредния двубой на Кубрат Пулев на професионалния ринг. На 9 ноември звездата ни в тежката категория ще се изправи срещу Райдъл Букър, като това ще е първия му мач след временното отнемане на лиценза му след случая с целувката по устата на репортерката Джени Суши.

Двубоят ще се проведе на стадион Чукчанси Парк във Фресно - домът на бейзболния отбор на Гризлис.


Пулев е решен да се докаже срещу американеца и да чака на спокойствие победителя от мача между Антъни Джошуа и Анди Руис за световната титла в Дубай.

"Този мач с Букър е много важен за мен, особено като се има предвид какво може да загубя. Аз съм заложил всичко! Знаете, че съм задължителен претендент за световната титла на IBF и чакам победителя от мача между Анди Руис и Антъни Джошуа.

Не ме интересува кого от тях ще срещна в битката за световната титла, просто искам победителя и шанса за колана", заяви Пулев пред ESPN, цитиран от Гонг.

Неговият съперник Райдъл Букър е изключително опасен, а преди това се е подготвял в щаба на украинеца Александър Усик, който е другият задължителен претендент, но във версия WBO и също очаква мач с победителя от Джошуа-Руис.

"Този мач означава много за мен", заяви американецът.

"Това е един от последните ми шансове да докажа пред целия свят, че все още имам уменията си на ринга. Не съм изпуснал и секунда, докато бях в затвора. А тази възможност не можеше да дойде в по-добър момент за мен.

Подготвен съм изключително добре. Бях на шестседмичен лагер с Усик и тогава дойде обаждането за този мач с Пулев. Обещаният хонорар ме устройва, така че изобщо не се замислих, а грабнах възможността с две ръце", каза Букър.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !