Тайсън Фюри се заяде и с Еди Хърн: Той не разбира нищо от бокс

OFFNews 28 юни 2019 в 11:11 2591 0

Бишият световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Тайсън Фюри сподели, че няма нищо против да се изправи срещу Джарел Милър.

Циганския крал обмисля двубой в САЩ, през септември или октомври, като най-вероятно той ще се проведе в зала "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк.

В момента Милър е наказан, след като даде три положителни допинг проби преди срещата си с Антъни Джошуа. Санкцията ще изтече през септември, точно когато Фюри планира да се бие. Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн обаче никак не одобрява идеята за среща между Циганския крал и Милър.

"Разбира се, че той би казал нещо негативно, защото златната му гъска току-що беше оскубана от дебелак. Не ме интересува какво смята Еди Хърн. Трябва да се опита да ме дискредитира, за да изглежда добре. Всеки, който не работи с него е нещастник. Всеки, който работи с него е страхотен.

Не трябва да вярвате на нито една негова дума. Според мен той не разбира нищо от бокс. Очакваше Дерек Чисора да победи Агит Кабаел, без да си е написал домашното. Очакваше Джошуа да победи Анди Руис, гледайки тялото му. Такава е истината.

Готов съм да се бия с Джарел Милър, няма проблем. Нямам никакви проблеми с него. Ако той смята да прави онова, което направи, това не е мой проблем.

Единственото нещо, което ме е интересува е бокса и победата, а не онова, което някой друг прави. Джарел Милър е опция. Той е едър, добре класиран, сто и тридесет килограмов непобеден боксьор.

Той е най-високо класираният сред свободните опоненти. Той е номер три в Америка, зад Руиз и Уайлдър. Той е високо класиран в някои от ранглистите на организациите. Той стана популярен заради скандала", каза Фюри.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!