Екълстоун: Жалко, че Путин няма време да покори Европа, трябват още като него

OFFNews
28 септември 2019 в 15:06 | 8695 |5

Бившият шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун изрази съжаление, че президентът на Русия Владимир Путин е твърде зает и не му остава време да превземе Европа.

Изказването си Екълстоун направи в интервю пред ТАСС в Сочи, където е почетен гост на състезанието от Формула 1 за Гран при на Русия на 29 септември.

"Ще ми се Путин да не е толкова зает с неща, които не го засягат. Той е принуден да мисли за куп неща - какво ще стане със света след 50 години, глобалното затопляне, положението в Европа...Жалко, че няма време да превземе Европа, тъй като това би било много хубаво. Западът му завижда на постиженията.

От момента, в който се срещнахме, съм му голям почитател във всяко отношение - от поведението до делата. На светът му трябват още няколко като Путин", казва 88-годишният Екълстоун, който преди време сравни Путин с Чърчил на своето време.

Той споделя още, че се чувства в Русия като у дома си.

Екълстоун изразява и недоумението си, че в САЩ подготвят импийчмънт на президента Доналд Тръмп, който според него не е направил нищо неправилно, но сякаш не умее да печели нови приятели.

Относно Брекзит милиардерът смята, че англичаните дори и в момента не разбират какво са направили. За финал той се шегува и с темата за евентуална Трета световна война.

"Положителното от нея би било, че Земята ще се избави от една трета от населението, като разбира си изключвам себе си. Животът стана такъв, че за хората няма работа, тъй като ги заместват автомати и роботи. Не виждам обаче основателна причина за избухването на война. Според мен ако избухне такава, то тя ще е финансова, а не с оръжия", казва още Екълстоун.

Препоръчани материали
Kara Kolio

Рейтинг : 461

31.10 2019 в 08:22 5
+ 0
- 0
Истината е, че нито той, нито форумните русороби биха живяли или учили в Русия. Познавам много русороби, чиито деца учат и живеят на Запад, но няма нито един русофоб с деца в Русия. Дори българомразеца-езичник Николай Фенерски - автор в OFFNEWS, е дошъл от Русия да живее в България - най-пропадналата държава в ЕС. Дано остатъка от живота му премине в покаяние!

Т.е. цялата тази пропаганда колко велик е Путин и неговото управление има нулев успех - zero, 0.

И все пак много бих се радвал русоробите да му повярват и да се юрнат към Русия, поне да изпратят децата си да учат там!!!
Безплатно е, като в доброто старо време.

Уви, Русия дори не присъства в класацията, за разлика от Япония, Исландия, Люксембург и други "традиционни" дестинации за ученолюбивите деца.
Кулин бан

Рейтинг : 1017

01.10 2019 в 07:33 4
+ 0
- 1
Стефан русороб, Политковская разкри мръсните тайни на Чеченската война.
Стефан

Рейтинг : 15248

29.09 2019 в 23:25 3
+ 0
- 2
И какво е написала ана политковска - подлогата на чеченските роботърговци?
Васил Антонов

Рейтинг : 997

28.09 2019 в 21:26 2
+ 2
- 10
Този полезен “идиот” не е чел Ана Политковска...