Шампионката по борба Биляна Дудова е направила опит за самоубийство

OFFNews 23 май 2019 в 09:06 4630 0

Трикратната европейска шампионка по борба - Биляна Дудова, е направила опит за самоубийство, съобщава "Телеграф", позовавайки се на информация от МВР и УМБАЛ "Св. Иван Рилски".

Тя е била намерена във вторник (21 май) вечерта с прерязани вени в жилището ѝ в хотел в столичния квартал "Дианабад", което дели с друга своя съотборничка в националния отбор - Сезан Белберова.

Именно тя е подала сигнала на телефон 112. Лекарите действали незабавно и в момента няма опасност за живота на Биляна.От МВР и лечебното заведение отказват повече информация. Работи се и по версията, че става въпрос за личен мотив.

Съотборниците на Дудова и нейният треньор Петър Касабов заявяват, че не са усетили тя да е била депресирана и не им е споделяла да има проблеми.

Наскоро тя преживя лична трагедия, след като майка ѝ почина, но успя отново да се върне на тепиха и да постигне важни победи.

Дудова е европейска шампионка в 3 различни категории на 3 поредни европейски първенства. През 2017 г. тя спечели злато в Нови Сад, Сърбия в кат. до 55 кг, през 2018 г. в Каспийск, Русия до 57 кг, а преди месец в Букурещ, Румъния в категория до 59 кг.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови