Фенове на Миньор изреваха от цените в Трета лига

OFFNews 22 октомври 2017 в 18:57 2913 0

Фенове на Миньор Перник се оплакаха от високите цени, наложени от ръководството на третодивизионния ЦСКА 1948, за двубоя от 12-ия кръг на Югозападна Трета лига, който се изигра днес на стадиона в Драгалевци.

Хит в социалните мрежи стана снимка на пропуските с различни цени за гости и домакини. Оказва се, че любителите на футбола от Перник са плащали по 10 лева, докато тези на домакините - по 3,50.

Естествено, право на домакините е да определят цените, но доколко честна е разлика от 300%. 

"Нашият клуб предлага и билети на цени 3,50 лева и 2,50 лева. Първите са за хора над 62 години, а вторите за подрастващи под 18 години", обясниха домакините в отговор на оплакванията от страна на пернишките фенове.

Високите цени не спряха феновете от Перник, като над 200 от тях подкрепяха любимците си. Това обаче не бе достатъчно, тъй като отборът им отстъпи с 1:2.

Головете за играчите на Валентин Илиев реализираха юношите на ЦСКА Герман Петров (2) и Йоан Маринов (49). Единственото попадение за “чуковете” от Перник заби Кристиян Ковачев (51).

С този успех ЦСКА 1948 събра актив от 32 точки, с четири повече от втория Вихрен (Сандански). Миньор пък е на шеста позиция с 20 точки. В следващия кръг "червените" гостуват на Чавдар (Етрополе), а "чуковете" са домакини на Рилски спортист.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!