Георги Дерменджиев: Сезонът за Левски не свършва с успеха над ЦСКА

OFFNews 01 март 2019 в 15:46 967 0

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев говори преди най-старото столично дерби между "сините" и Славия. Брифингът се проведе на стадион "Георги Аспарухов". През миналия уикенд отборът на Дерменджиев победи с 1:0 ЦСКА и съкрати преднината на лидера Лудогорец на 5 точки. Това изпълва с оптимизъм феновете на Левски, но Дерменджиев не се поддава на еуфорията.

"Отборът се подготвя нормално. Славия е труден съперник за Левски. Ще подходим много внимателно за този мач. Насочваме се към Славия и след това за мача с Лудогорец. Рано е да се каже кои играчи няма да бъдат в състава. Имаме още малко време да се справим с тези, които имат болежки.

Приоритет е привличането на централен защитник. Винаги, когато излезе добър футболист, който ще свърши работа на Левски, може да бъде привлечен", започна Дерменджиев. Той говори и за новото попълнение от Казахстан Еркебулан Сейдахмет, който пристигна на "Герена" като отдаден под наем от руския УФА.

"Еркебулан Сейдахмет може да играе еднакво добре и на двете позиции - отляво и отдясно. Отборът се подготвя за мача със Славия. Мач с мач не си приличат. Разучаваме съперника и мисля да подходим по най-добрия начин към този мач.

След последния мач срещу ЦСКА казах на футболистите, че тази победа е важна, но с нея не завършва първенството", завърши наставникът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!