Хубчев с вот на доверие преди мача с Лудогорец

OFFNEWS
04 март 2020 в 21:17 | 900 |0

Треньорът на Левски Петър Хубчев получи мощен вот на доверие преди домакинския мач с Лудогорец от 1/4-финалите на турнира за Купата на България. В отговор на появилите се публикации, че съдбата на наставника зависи от изхода на мача, от Левски излязоха с декларация, че това съвсем не е така, а ангажиментът на Хубчев е дългосрочен и не може да бъде повлиян от краткосрочни резултати.

“Във връзка с появилите се съмнения, коментари и твърдения в електронни и печатни издания, както и такива в социалните мрежи, обсъждащи предстояща смяна на старши треньора г-н Петър Хубчев и неговия екип, ръководството на ПФК Левски АД, заявява следното:

В нито един момент от назначаването на г-н Хубчев за старши треньор на отбора, не е обсъждана неговата смяна. Дългосрочната програма за развитие на клуба и целите поставени пред отбора, не включват предприемане на такива действия при колебливи игри и незадоволителни резултати. Вярваме, че на всеки треньор трябва да се даде нужното време и спокойствие, за да работи и да покаже възможностите си.

Ръководството на ПФК Левски АД декларира своята пълна, категорична и безрезервна подкрепа към треньора и неговия екип и вярва, че резултатите от техните усилия в тренировъчния процес ще радват привържениците на отбора в предстоящите решителни футболни срещи от първенството и купата на България.
Любовта към отбора се доказва в дела, а не на думи!

Само Левски!!!
Използваме случая, да благодарим специално на хилядите привърженици на отбора, които оказаха безрезервна и резултатна подкрепа на любимия Левски в този труден момент.

Управителен съвет на ПФК Левски АД:

Павел Колев, Минко Герджиков, Ели Шопова, Найден Димитров

Надзорен съвет на ПФК Левски АД”.

В същото време стана ясно, че Левски дължи 142 500 евро на френския Рен за наема на Афонсо Фигейредо, който има само седем мача със синята фланелка, обяви изпълнителният директор на отбора Павел Колев. Той обясни, че дългът е в следствие на активирана клауза, според която португалецът е трябвало да играе поне в 60 процента от мачовете на Левски през сезона.

"Нямам логично обяснение защо е подписан този договор с такава клауза", добави Павел Колев по време на пресконференцията.

Освен това, Левски дължи пари и на Черно море за трансфера на Мехди Бурабия. Мароканецът беше привлечен от варненците и по-късно продаден на турския Коняспор за около 500 хиляди евро.

"Имаме загубено дело във Варненския апелативен съд. Дължал се е процент от трансфера на Бурабия на Черно море. Има един агент, който води седем или осем дела за периода 2012-2018", добави Колев.

Телевизионните водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов пък обявиха, че са прекратили делата срещу Левски на обща стойност около 60 хиляди лева. Бившите членове на Управителния съвет обясниха, че тези суми не са натрупани от неизплатени възнаграждения, а от заем.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !