Кирил Десподов преподписа с ЦСКА

OFFNews 24 юли 2018 в 17:13 1912 0

Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов продължи договора си с клуба до 2022 година и така сложи край на спекулациите, че ще бъде продаден.

Ето какво съобщават "червените" на официалния си сайт:

"Един от любимците на Червена България - Кирил Десподов, удължи своя договор с клуба до 2022 година. Талантливият нападател, който получи приза за най-добър млад футболист в анкетата "Футболист на футболистите" през последните две години, изигра 58 мача за два сезона, като в тях отбеляза 15 гола и направи 15 асистенции. През настоящата кампания Десподов взе участие в реванша срещу Рига в Латвия, където реализира последната дузпа и класира тима ни за втория квалификационен кръг на Лига Европа".

21-годишният футболист също коментира новия си договор.

"Щастлив съм в ЦСКА и ще продължа да тренирам усилено и да се раздавам максимално в мачовете, за да радвам феновете. Ние имаме най-вярната публика, която винаги е плътно зад отбора и ни подкрепя безрезервно. Вярвам, че тепърва ще постигна много успехи с ЦСКА. Елате в четвъртък на стадиона за мача срещу Адмира Вакер, нека заедно спечелим поредния важен двубой", каза Десподов.

Междувременно стана ясно, че шотландският рефер Джон Бийгън ще бъде съдия на двубоя между ЦСКА и Адмира Вакер (четвъртък, 20:00 часа) от втория квалификационен кръв на Лига Европа.

Британецът пристига на "Българска армия" със сънародниците си Дъглас Потър и Шон Кар, а четвърти арбитър на срещата ще е Стивън Маклийн, също от Шотландия.

В другия мач с българско участие в турнира в четвъртък столичният Славия гостува на хърватския гранд Хайдук Сплит, а съдия на срещата е румънецът Василе Маринеску.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!