Китайци наливат 15 милиона лева в ЦСКА?

OFFNews 10 януари 2018 в 13:19 7146 0

Голям китайски холдинг е пред спонсорски договор с ЦСКА, информира Kotasport.com. Преговорите са текли в последните три месеца, а благоприятното развитие на сагата с базите е ускорило процеса.

Китайците ще подпишат за пет години с червените, като ще наливат по 3 милиона всяка или общо 15 за целия период. Според публикацията годишният оборот на икономическия гигант е 50 милиарда долара и той е привлечен за спонсор благодарение на добрите контакти на собственика на ЦСКА Гриша Ганчев в Поднебесната империя.

Междувременно ЦСКА замина на подготвителен лагер в Сандански. Треньорът на тима Стамен Белчев говори за целите пред тима, които остават непроменени - максимално високо класиране в Първа лига и продължаване за Купата на България.

"Искам през пролетта тимът да е по-компактен, независимо дали владее топката или не, момчетата да играят с по-голямо самочувствие, когато владеят топката и да реализират положенията, които имат.

Всичко зависи от нас самите. Трябва да направим добра подготовка, да нямаме контузии в тренировъчния процес, за да може всички да са на линия за втората част на сезона", каза Белчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!