Мениджърът на Тотнъм беснее срещу VAR

OFFNews 10 април 2019 в 13:52 1548 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино остана много недоволен от системата за видеоповторение, след като Манчестър Сити получи правото да изпълни дузпа в началото на мача от 1/4-финалите на Шампионска лига снощи.

Съдията преразгледа ситуацията и прецени, че ръката на Дани Роуз е в неестествена позиция, въпреки че защитникът опитваше да я прибере. Все пак Серхио Агуеро пропусна от бялата точка и "шпорите" стигнаха до минимална победа с 1:0.

Почетино обаче не спести критиките си след мача, особено след като за подобна ситуация Порто не получи дузпа срещу Ливърпул.

"Очевидно ще започнем да гледаме друг спорт, а не футбола, с който израснахме. Днес за пореден път се видя, че има още много неща, които трябва да се направят, за да бъде системата ефективна.

Има твърде много положения, за които не е ясно дали ще има намеса на ВАР или не, което не е добре. Технически има игра с ръка, но все още не сме наясно с протокола и има много въпроси. Просто духът на играта ще се промени и аз определено съм притеснен. Трябва да се изяснят още много неща", каза Почетино.

Специалистът обяви, че звездата на тима Хари Кейн пък ще пропусне мачовете на лондончани до края на сезона. Снощи нападателят се контузи жестоко в глезена след сблъсък с Фабиан Делф.

"Записахме страхотна победа, но трябва да призная, че мие много тежко и тъжно от контузията на Хари Кейн. Най-вероятно той ще пропусне мачовете до края на сезона и ще ни бъде много трудно без него. Винаги съм залагал на отборната игра и сега ще трябва да го направим и в отсъствието на Хари", заяви Почетино.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!