Паро хвали Бодуров: В националния е непробиваем

OFFNews 12 септември 2018 в 10:22 1139 0

Легендарният бивш играч и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов засипа с похвали отбраната на "червените" и лично стожерът в защита Николай Бодуров.

Като цяло Паро е изключително доволен от представянето на Бодуров, Кирил Десподов и Божидар Чорбаджийски в мачове от Лигата на нациите с националния отбор.

"Няма кой да вкара на ЦСКА, ако Бодуров играе както в националния. Беше железен срещу Словения и Норвегия. В ЦСКА понякога се разсейва и допуска необясними грешки. На Десподов му беше по-трудно. Срещу Норвегия видя, че морето не е до колене. Асистенцията му срещу Словения беше добра, но се помнят головете.

Сигурен съм, че може и много повече. Като цяло ЦСКА трябва да се развие още като отбор, ако иска да детронира Лудогорец. На "Армията" могат да съжаляват, че не се възползваха от възможността да имат по-голям аванс пред разградани", казва още Паро пред "Тема Спорт", като не спести и някои критични забележки, особено по адрес на Тиаго Родгригес.

"Ако продължава да играе както досега, въобще да не му предлагат договор. Да идва следващият като него и толкова", заключава Никодимов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!