Помощник треньорът на Исландия гледа изявите на звезда на Левски

OFFNews 22 април 2018 в 11:15 2622 0

Защитникът на Левски Холмар Ейолфсон отбеляза попадение в изключително подходящ момент. Той се разписа за първи път с екипа на "сините", след като се разписа в 41-вата минута във вратата на Верея вчера. Това стана пред погледа на човек от щаба на националния отбор на Исландия.

Вчера на трибуните беше помощник треньорът на скандинавците Хелги Колвидсон, който искаше да прецени в каква форма е Ейолфсон преди световното първенство в Русия през лятото. Голът вероятно ще помогне на Холмар в битката за място в състава на Исландия.

Иначе в отбраната на Левски не липсват проблеми. Днес ще стане ясно колко сериозна е травмата на Милош Цветкович. Сърбинът ще премине обстойни медицински прегледи, които ще покажат в какво състояние е левият му глезен, пише "Тема спорт".

Десният бек се контузи през втората част на мача с Верея. След пробив по фланга той се строполи на земята и изкрещя от болка.

От лекарския щаб на "сините" се надяват, че той е получил схващане на мускул и има претоварване, но не и нещо по-сериозно. В съблекалнята на сините на Милош са му бити инжекции. След това той си тръгна от "Герена", накуцвайки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!