Реал Мадрид показа зелени екипи

OFFNEWS 30 юли 2019 в 09:21 2219 0

Реал Мадрид представи официално третия си екип за предстоящия сезон 2019/20, с който ще участва в някои от гостуванията.

Мадридчани ще бъдат в зелено, а надписите и кантовете са черни. От клуба разкриха, че концепцията за създаването на този екип е "Ти притежаваш бъдещето" и изразява технологичния напредък и развитие.

Карим Бензема, Лука Модрич, Иско, Марко Асенсио, Марсело и Лукас Васкес бяха сред футболистите, представили новата екипировка на „кралския” клуб. Гащетата са в същия изчистен цвят, както и чорапите. Титулярната фланелка за новия сезон е бяла, а втората е тъмносиня.

Междувременно Реал направи първа тренировка у дома след турнето в САЩ и Канада. Тимът се подготвя за участие в надпреварата Audi Cup в Мюнхен, където утре ще срещне Тотнъм в първия полуфинал.

В другия ще се изправят Байерн Мюнхен и Фенербахче. Мачовете са тази вечер от 19 и 21,30 часа и ще бъдат излъчени по телевизия Ринг.

За първи път това лято в подготовката взеха участие Каземиро, Хамес Родригес и Едер Милитао. Контузии продължават да лекуват Марко Асенсио, Брахим Диас и Ферлан Менди.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!