ЦСКА представи нов изпълнителен директор

OFFNews 23 февруари 2023 в 13:37 1894 0

Стоян Орманджиев

Снимка Официален сайт на ЦСКА

Новият шеф в ЦСКА заяви амбициозни цели

Новият изпълнителен директор на ЦСКА Стоян Орманджиев даде първата си пресконференция като шеф на клуба от Борисовата градина на стадион „Българска армия“. Той говори за фондацията, на която е представител, както и че организацията има подсигурен бюджет за клуба.

„Тепърва ще се запознавам със случващото се клуба. Нещата се случиха изключително бързо и динамично. Ще разчитам много на Фичо (б.р. Филип Филипов). Радвам се, че ще имам възможността да работя с него. Мисля, че мога да бъда полезен на клуба. Имаме много работа. Много се радвам, че влизам в такъв момент, когато се случват толкова хубави неща.

Нещата с придобиването на акции от фондацията и моето назначение са взаимносвързани. Аз бях поканен от фондацията. Аз отговарям за фонд "Спорт", който е свързан изцяло с ЦСКА. Ние тепърва ще придобиваме легитимация и обществеността ще се запознава с нашата дейност. Какво по-добро от това нашият първи проект да е свързан с ЦСКА. За нас ЦСКА е ракета-носител“, каза Стоян Орманджиев.

„Футболът в днешно време се превърна в отделен икономически отрасъл. Трябват не пари, а много пари. Не искам да навлизам в подробности за бюджети. За да може ЦСКА да построи стадион и да гони високи цели, трябва и увеличение на бюджета.

Моите функции в ЦСКА ще бъдат равни с тези на г-н Филип Филипов. Управлението на клуба няма да се промени кой знае колко много. Фондацията има бюджет, който е подсигурен за клуба. Подготвяме и сайт на фондацията, на който ще има подробна информация. Учредител и основател на фондацията е Данаил Илиев. Той ме покани. Сериозен бизнесмен и човек, с който имаме много сходна визия за ЦСКА. Една фондация се финансира от дарения.

Последните дни много си говорим с Дани Ганчев. С прекрасни впечатления съм от него. Благодаря на семейство Ганчеви за начина, по който ме приеха. Виждам от Дани енергия и желание да си говорим за футбол. Чувствам се в свои води. Моите намерения са да мога да помогна и в маркетинга с мнение, знания и препоръки. Хубавото е, че клубът има накъде да се развива. Основополагащото е стадионът. Музеят на ЦСКА трябва да бъде място, което да бъде забележителност“, разясни още Орманджиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!