Ветеранът Дефоу: Възхитен съм, че отново ще играя за Англия

OFFNews 17 март 2017 в 13:29 1225 0

Нападателят на Съндърланд Джърмейн Дефоу е възхитен от повиквателната на селекционера на английския национален отбор Гарет Саутгейт за приятелския мач срещу Германия и световната квалификация срещу Литва.

34-годишният футболист, който е един от тримата нападатели, избрани от селекционера заедно с Маркъс Рашфорд и Джейми Варди заяви, че очаква с нетърпение да облече отново екипа на Англия.

"Очевидно съм възхитен, че се завръщам. Ако трябва да съм честен, мислех, че имах шанс да ме повикат през миналия сезон, завършвайки на трето място при голмайсторите във Висшата лига след Хари Кейн и Джейми Варди. Най-вероятно ще бъде странно усещане, след като мина толкова време от последния ми мач за Англия, но го очаквам с нетърпение", сподели Дефоу.

По повод повиквателната Гарет Саутгейт заяви, че не трябва да се гледат годините на футболиста, а мисленето и представянето му на терена.

Англия ще играе контрола с Германия следващата сряда, а на 26-и март ще се срещне с Литва в световна квалификация, която ще се играе на "Уембли".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!