Инвеститорите сигурно са полудели: Търговията с биткойн фючърси громи рекорди

OFFNews 11 декември 2017 в 11:11 9263 1

Цената на биткойните продължава да расте. Криптовалутата поскъпва в началото на днешната търговията след като стартира търговията с първия голям финансов продукт, свързан с електронните пари - фючърсите.

Те позволяват на инвеститорите да залагат на това дали цената на нещо ще се покачи или падне. Биткойн фючърсите се смятат за знаков момент от огромно значение за криптовалутата.

На Chicago Board Options Exchange (CBOE) цената на биткойн фючърсите с доставка през януари достигна невероятните 18,800 долара тази сутрин, а търговията стартира от ниво от $ 15,000. Това представлява ръст от 25,33%.

Стартът на търговията с биткой фючърсите доведе до поскъпване и на самата криптовалута. Стойността на един биткойн вече е 16,700 долара.

Криптовалутата вече си има и своите съвсем истински милиардери. При това вероятно те не са един или двама. Със сигурност се знае, че такива са братята Камерън и Тейлър Уинкълвос.

За тях се знае, че са инвестирали през 2013 г. около 11 млн. долара в биткойни. По това време един е струвал около 120 долара и се предполага, че двамата са се сдобили с повече от 91 000 биткойна. По сегашната стойност на криптовалутата стойността на тази им инвестиция вече е над 1,5 милиарда в зелено.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

1

El Commandante

11.12 2017 в 13:18

Изгря слънце и на улицата на Уинкълвос брадърс, има справедливост значи, след като дългоносото еврейско джудже Зукърбърг им открадна фейсбука.

А Баце седи сред магнолиите на теферич и търка ОНАЯ флашка на брадата, ахахах....
 
X

Да помогнем на украинските деца!