'Австралийски ловци на омари' по Viasat Explore

OFFNews 29 април 2019 в 00:28 2574 0

Снимка Viasat Explore

Време за нови приключения с Viasat Explore! Тв каналът представя поредицата "Австралийски ловци на омари", която ще проследи драмите на шестима капитани на лодки за лов на омари през последните десет седмици на зимния ловен сезон. Те рискуват всичко в търсене на най-ценния морски деликатес в света.

За ловците на омари това е последният шанс да спечелят пари, преди ловните територии да станат достъпни отново през пролетта. Южният океан е най-смъртоносната част на океана в Австралия.

В свирепи метеорологични условия и страховити води, екипажите работят неуморно, за да изтеглят стотици килограми омари върху хлъзгавите палуби. Дори нищожен проблем може да се окаже смъртоносен за секунди, а най-близкото пристанище често се намира на стотици морски мили разстояние. Медицински спешни случаи, механични повреди, бури и подводни хищници се противопоставят на успеха на участниците. Дори след това те са зависими от променливата цена на омарите, която се качва и спада всеки ден.

Ако капитанът се справи добре, може да направи състояние, ако прецени нещата погрешно, може да изгуби всичко. Това е не само история за рискове, стратегии и умения в морето, това е и икономическа семейна драма.

"Австралийски ловци на омари" започва от сряда, 1 май, в 19:00 ч.

Снимка: Viasat Explore

Viasat Explore позволява на природата да разкаже своята вдъхновяваща история – красива и изненадващо истинска.

Завладяващи истории, разказани от хора на мястото на действието, отблизо и лично.

За да гледате Viasat Explore, свържете се с Вашия местен оператор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!