Без вода в част от Лозенец днес

OFFNews
21 ноември 2019 в 06:25 | 873 |0

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от столичния квартал "Лозенец", съобщиха от дружеството. 

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Лозенска планина" в жк. "Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на бул. "Черни връх", ул. "Плана планина", ул. "Св. Теодосий Търновски", ул. "Йоан Екзарх" и ул. "Гребен планина". 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !