До 15 август тапа на столичния бул. 'Президент Линкълн', от утре ремонт и на 'България'

Днес промени в движението има и на ул. "Суходолска"

OFFNews 29 юни 2019 в 06:57 2776 0

От днес до 15 август се забранява последователно влизането на пътни превозни средства първо по южното пътно платно на бул. „Президент Линкълн“ в участъка от ул. „Сребърни звънчета“ до ул. „Промишлена“, а след това по северното платно. 

Движението ще се извършва съответно двупосочно по северното пътно платно на булеварда, а във втория етап по южното пътно платно на булеварда в участъка, съобщи Столична община.

Спирките на автобусни линии 11, 60, 73, 102 и N3 на бул. „Президент Линкълн“ в участъка от ул. „Сребърни звънчета“ до ул. „Промишлена“ ще бъдат изместени. 

Ремонтът на бул. "България" от НДК до бул. „И.Е.Гешов“ пък започва утре и трябва да завърши най-късно до началото на учебната година. Ремонтните дейности няма да обхващат кръстовищата. 

Днес се забранява влизането на пътни превозни средства и по южната половина от пътното платно на ул. „Суходолска” в участъка при кръстовището с ул. “Кубан". Движението на ППС ще се извършва по северната половина от пътното платно на ул. „Суходолска” в същия участък, като се регулира с преносима светофарна уредба, както и по ул. „Кубан“ в участъка от ул. „Суходолска“ до ул. „Чемерика“. 

Поетапно: в единия етап по южната половина от пътното платно на ул. „Суходолска“ в участъка между ж.п. прелеза и ул. „Банско“. Движението ще се извършва по северната половина от пътното платно, в другия етап по северната половина от пътното платно на ул. „Суходолска“ в участъка между ж.п. прелеза и ул. „Банско“, като движението се извършва по южното платно на посочения участък, като се регулира с преносима светофарна уредба. 

От 10.00 до 18.00 часа на 29.06.2019 г. маршрутите на автобусни линии №№ 72 и 77 в посока към ж.к. Западен парк се скъсяват до ж.к. Красна поляна (кръстовището бул. Възкресение-ул. Рижки проход). За маршрутите се закрива спирка с код 0620 „Ж.к. Западен парк“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!