Гледайте 'Спасители на котки' и "Треска за нефрит' по Viasat

OFFNews 06 август 2018 в 00:34 2041 0

Снимка TCB Rights

"Спасители на котки"

Обичате ли котки? Вижте новата поредица "Спасители на котки", която започва днес, 6 август, в 16:35 по научнопопулярните канали Viasat Nature и Viasat Explore.

В осемте серии Джо Бранд следва най-голямата благотворителна организация за животни в света - Кралското общество за превенция на жестокостта към животните, чиито специалистите пътуват от град на град, за да спасят британските котки и котенца. 

Едно от пет британски домакинства има котка, но за съжаление не всяко от тях третира домашния си любимец подобаващо.
Котките се сблъскват с какви ли не проблеми - от произшествия с коли до рак, от изоставяне до насилие - и от организацията работят неуморно, за да ги защитят.

Viasat Explore ще предложи още една вълнуваща премиера утре, 7 август - "Треска за нефрит".

4-те епизода от четвъртия сезон на поредицата  отново ни срещат със семейство Бънс. Те преустановяват отношения с инвеститорите си и залагат собствените си пари. Но когато Клаудия се отправя на 100-дневен сезон за нефрит, Майката Природа я връща у дома. Робин отвежда екипа си до стара фамилна мина близо до дома, където се натъкват на гигантска находка.

След многобройни неуспехи и разочарования, Клаудия взема драматично решение - да се премести посред сезона на отдалечено алпийско находище. С уморен и разбит екип Клаудия и Робин се състезават да намерят нефрит клас А преди зимата да сложи край на сезона - и вероятно на бъдещето им.

Началото е в 22:45.

Viasat Explore е нещо повече от това, което очаквате. Любопитен, приключенски настроен и устремен, каналът изследва новото и необичайното, това е, което ни вълнува и зарежда. От последните научни открития до ежедневието на завладяващи герои, които правят нещата по един малко по различен начин. Научете още на www.viasatexplore.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!