Говорителка - нов трилър по Epic Drama (видео)

OFFNews | 27 ноември 2018 в 00:14 | 2559 |0

Франция през 60-те години на 20-ти век. Кристин, известна телевизионна говорителка, е смятана за идеалната жена във Франция след войната, ловко балансираща живота си на съпруга и майка с обещаващата си кариера.

Подготвяйки се за ефир една вечер обаче, тя е мистериозно нападната. Внезапно защитената икона от малкия екран се превръща в преследвана жена и поставя всичко, в което е била сигурна, под въпрос. Лице в лице с неизвестен враг, Кристин трябва да си отвори очите за реалността, която я заобикаля, и да се бори за живота, семейството и свободата си.

Изправяйки се пред конфликти, предателства и политически игри, съдбата на Кристин е емблематична за еволюцията на жените през 60-те години в индустрия, манипулирана от властта.

Актрисата в главната роля Мари Жилен е получила многобройни признания за участията си във филмите "Сродства по избор", "Мари" и "Стръв". Тя е носителка на награда "Роми Шнайдер", която се дава годишно на млада и обещаваща актриса от френското кино.

Сериала "Говорителка" можете да гледате по новия драматичен канал Epic Drama от 22:00.

Epic Drama е най-новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен вече и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+, както и в мрежата на А1 на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е наличен и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 129 канал.

Сред премиерите в стартовата схема на Epic Drama преди година бе създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“, в чийто втори сезон от 1 октомври участва и Лив Тайлър, както и разкошният „Версай“; в средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, на Цветница - „Миниатюристът“ по бестселъра на Джеси Бъртън, издаден и у нас, а през лятото - всички сезони на култовия „Династията на Тюдорите“. На 16 септември бе премиерата на фентъзи поредицата в 13 части „Беоулф: Завръщане у дома“, а на 18 октомври 2018 г. дебютира култовият „Вавилон в Берлин“ (Babylon Berlin). 26 ноември е премиерната дата на ТВ събитието на годината – „Подводницата“.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !