Младежи от БСП-Лозенец зарадваха възрастни хора

OFFNews 24 декември 2018 в 12:32 2589 0

В навечерието на най-светлите празници младите социалисти от столичния район „Лозенец“ проведоха дарителска кампания „Коледа за всеки“, подкрепена от Районния съвет на БСП – Лозенец.

Младежите събраха средства и закупиха коледни пакети с хранителни стоки и малки подаръчета за възрастни хора в неравностойно положение от района. През изминалите два дни социалистите обиколиха домовете на над 30 нуждаещи се, за да им подарят радост и искра надежда в дните преди Коледа.

Те бяха посрещнати с топлина и благодарност за грижата и вниманието, което отдават на поколенията преди тях.

„Разчитаме на Вас, младите. Трогнати сме от този жест“, каза Димитър Гергицов - един от хората, на които гостуваха младежите.

„Чувстваме се удовлетворени от кампанията, защото да даваш добро е най-големият подарък, който можеш да направиш. Искаме тази кампания да се превърне в традиция за нашата организация. Хората от района трябва да знаят, че винаги могат да разчитат на нас, защото наш дълг е да помагаме на всеки“, сподели Габриел Вълков, председател на Младежко обединение в БСП – Лозенец.

Николай Велчев, председател на Районния съвет на БСП – Лозенец пожела на всички весели празници и една здрава и успешна 2019 година.

„Това е най-малкото, което можем да направим за възрастните хора от „Лозенец“, които посетихме през тези два дни“, допълни той.

Младите социалисти планират да осъществят второ издание на инициативата през пролетта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!