Продават мухлясали сандвичи в бюфет на столично училище

Йоанна Димитрова 11 април 2018 в 13:27 5542 0

Снимка Facebook

Мухлясал хляб, скрит под салам и кашкавал. Такава закуска си купил баща от бюфета в училището на сина си - 129-о основно училище "Антим I" в София. Възмутеният мъж снимал сандвича, след което го върнал на продавачката.

"Днес в столичното 129 ОУ ”Антим I” си купих тази ”Принцеса” и попаднах на това... жената в стола просто ми върна парите, казвайки ”Оле” и я скри", написа мъжът към снимката, която публикува във Facebook.

Потърсихме директорката Богданка Николова, която обясни, че това е първият случай на проблем с храната в бюфета или стола.

"По-късно днес ще се срещна с управителката на фирмата, която стопанисва бюфета, за да получа обяснение и да се намери виновникът. Не мога да си обясня как и къде съхраняват храната, тъй като тя идва пакетирана", каза Николова пред репортер на OFFNews.

Дори и да е първият за 129-о училище, това не е първият случай с проблем с храната в училищните столове. От някои менюта например се вижда, че на децата се предлагат само нездравословни закуски. От други снимки, също публикувани в интернет, се вижда лошото качество на храната. Например почти липсващ пълнеж:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!