Учителите от столичното 51-во училище молят за помощ заради тормоз от родител

OFFNews 30 април 2019 в 18:32 8377 2

Десетки преподаватели от реномираното столично 51-во училище "Елисавета Багряна" изпратиха до медии и институции подписка заради тормоз от родител на първокласник.

Писмото на педагозите идва след продължаващ няколко месеца конфликт между бащата и училището.

Стигна се дотам в края на април училищният двор да осъмне в разлепени листове с обвинения, че 51-во е "убиец на деца". На стълбите към входа пък бяха запалени чаени свещи. Шокирани от видяното, тогава от училището помолили полицията за съдействие, а учебните часове започнали с половин час закъснение.

От сигнала на учителите не става ясно какъв е точният повод за недоволството на бащата В. Димитров. Посочват само, че той отдавна подава сигнали до различни институции и всички проверки са завършили без установено нарушение.

Заради продължаващия тормоз учителите решили да се подпишат в петиция със зов за помощ, с който молят институциите да решат проблема.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

2

Стефан

01.05 2019 в 10:57

Всъщност е сложно. Имам съседка - начална учителка, от нея и от мъжа и знам. Ужасни истории.
Значи, има неадекватни родители, чиито деца са на практика павиани. В днешно време от тях са останали само едни дребни маймуни, крайно агресивни. А преди милион и половина години, те едвам не са избили нашите предци.
Въпросният човек, без съмнение има и други агресивни проявления. Та, моят съвет към директора на училището, е да се обади на началникът на полицията по местоживеенето на ученика, и да измислят каквото трябва. Не за детето, а за родителите.
Не мисля че мога да бъда много полезен, но ако - пренепременно.

11900

1

Tanos

01.05 2019 в 10:39

Ами да се премести детето като има такава несъвместимост и се създават проблеми за всички, толкова ли е сложно?
 
X

Да помогнем на украинските деца!