В части от центъра на София и още три района ще спира водата

OFFNews
20 март 2019 в 05:55 | 1321 |0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоподаването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Иван Вазов“ в центъра налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа в участъка от ул. „Г. С. Раковски“ до ул. „6-ти септември“. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. 

Монтаж на спирателни кранове на ул. “Козлодуйски бряг“ в село Мировяне се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Чавдар войвода“, ул. „Парашутист“, ул. „Ястреб“, ул. „Орлин“, ул. „Козлодуйски бряг“ и ул. „Христо Ботев“. 

Изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Батареята“ в местност „Батареята", община „Кремиковци“, налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа и на живеещите в района на местност „Батареята“. 

Заради връзка на уличен водопровод на ул. “Коце Петров Бургов“ в кв. „Кумарица“ в Нови Искър се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. “Коце Петров Бургов“, ул. „Свещеник Юрдан Ангелов“, ул. „Леярска“ №1, №1А, №3, №5. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.  

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !