БСП сигнализира европейски посланици за 'полицейщина' срещу опозицията

OFFNews 23 ноември 2018 в 12:19 2606 2

Лидерът на БСП Корнелия Нинова изпраща писмо до всички европейски посланици. С него тя ще сигнализира за полицейщина, авторитаризъм и ограничаване на правата на опозицията и на граждани, които имат искания към правителството у нас.

"Това е сериозно посегателство срещу демократични права на български граждани", каза Нинова пред журналисти в парламента. Думите ѝ идват след като вчера тя се оплака, че при посещенията ѝ с страната са протичали под полицейско наблюдение. "Чух, че това било заложено заради сигурността ми, защото ме пазят. Това е нелепо, няма нужда да ме пазят от Баба Дора или от хората", добави тя.

Нинова отново подчерта, че от БСП не са искали да има полицейско присъствие на срещите им в страната. Тя обясни, че все още няма официален отговор от органите на реда защо се е налага да има униформени при посещенията ѝ. "Получихме индиректен отговор от Цветан Цветанов, че това се правело с оглед на запазване на моята сигурност. Благодаря, няма заплаха за сигурността ми, каза още тя. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6000

2

Танзопен

23.11 2018 в 14:09

Притеснява ли ви нещо г-жо Нинова в присъствието на някой?

Или планирате да изфабрикувате нападение срещу вас (както направи Доган преди години) и после да "оревета планетата".

Чудите се как да появите в новините, защото вече не остана човек, който не ви е научил "номерата"!
 
X

Да помогнем на украинските деца!