Марешки щял да преиздава книгата на Антон Тодоров за Бойко и да я праща на прокурор

Антония Чорева 13 септември 2017 в 12:05 8296 3

Лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки днес изненадващо излезе на трибуната на Народното събрание и се захвана да чете цитати от книгата "Шайка" на действащия депутат от ГЕРБ Антон Тодоров. Книгата, която Тодоров издаде през 2013 г. е изцяло срещу сегашния му лидер Бойко Борисов.

В "Шайка" Тодоров обвинява с тежки думи правителството на Борисов в корупция, но това не му попречи да влезе в парламента и да стане депутат именно от групата на ГЕРБ, която той сега усилено хвали. Това обаче очевидно избожда очите на Марешки, който не може да се примири и смята, че именно този депутат издава какво е управлението на сегашното правителство, което той нарече "правителство на трите прасета, тримата идиоти и тримата глупаци".

Марешки обаче каза от трибуната, че в София имало само една книга на скандалния депутат от ГЕРБ Антон Тодоров и затова искал неговата партия "Воля" да я преиздаде. Защото, по думите ми, "ако написаното в нея е истина, то трябва да се разследва от прокуратурата". 

Освен желанието да разобличи правителството, преиздавайки книгата срещу ГЕРБ от собствения й депутат, Веселин Марешки каза, че е готов да напусне зам.-председателското място в парламента, ако правителството увеличи пенсиите на българските пенсионери и разобличи картела на горивата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12094

2

дони

13.09 2017 в 13:45

Защо не се гръмне този нещастник? Нещо не му се получиха нещата, както ги беше замислил и сега се чуди с какво да се захване. Дупетат!

10571

1

Hissarion

13.09 2017 в 13:22

Магарешки се поотпусна и започна да се гаври с гербопатреодите. Ще трябва да го захранят с още някой друг имот по морето.
 
X

Да помогнем на украинските деца!