Нинова към Борисов: Резултатът на БСП расте безапелационно

OFFNews
29 октомври 2019 в 15:21 | 2336 |2

Борисов, колко да е безапелационна победата на ГЕРБ, след като в бастиони на партията си си трета политическа сила и отиваш на балотаж в София?

Така лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира думите на Бойко Борисов в изборната нощ, че партията му е постигнала "безапелационна победа" над левицата. 

"Безапелационна победа не се обявява с гняв, зачервено от яд лице, изсипване на обиди срещу опонента, да не повтарям думите му и разделение на хората и посочване на лоши и добри", допълни Нинова в първия си коментар представянето на БСП на първия тур на местния вот. Нинова посочи още, че ГЕРБ не са постигнали успех, тъй като "от 21 области, печелиш 9".

Два пъти и отгоре си надолу. Колко безапелационна е тази победа - в някои от областите, които са ти били бастиони, си трета политическа сила, Борисов. Даже на балотаж не отиваш. Като Ямбол, например. Къде е безапелационната победа? Отиваш в София на балотаж, което не се е случвало от 14 години. Губиш общински съветници в цялата страна, в крепости на ГЕРБ. Може би не сте видели още, но ние направихме тези анализи. Губиш в Бургас - емблемата ти на управление и на добрия ти кмет - 5 съветника. БСП увеличава с двама", каза още Нинова. 
Тя посочи, че ГЕРБ губи съветници във Варна, Русе и Благоевград. 

"Кое му е безапелационната победа. Безапелационно тези избори доказаха, че ГЕРБ са в тенденция да намаляват подкрепата си в България. Безапелационно БСП расте. Да, трудно е. Да, не е изведнъж, не е революционно, но без това да е оправдание", заяви Нинова. 

Препоръчани материали
Павлин Цветанов

Рейтинг : 1000

29.10 2019 в 19:52 2
+ 0
- 0
с тия темпове ще вземете властта в следващия си живот
Синия гол шаман

Рейтинг : 1020

29.10 2019 в 15:59 1
+ 1
- 6
Поредния провал на некадърницата курвелия нинова